Ward Stroucken

Fysiotherapeut

"Samen met een cliënt proberen het optimale uit de behandeling te halen, dat vind ik een uitdaging"

Mijn naam is Ward Stroucken, ben Venlonaar in hart en nieren en ik werk al vanaf 2014 bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid. Ik heb eigenlijk vanaf dat ik op de basisschool zat al altijd geweten dat ik later iets met sport en bewegen wilde doen. In eerste instantie heb ik altijd gedacht dat ik gymleraar wilde worden. Na het VMBO ben ik naar de CIOS in Sittard gegaan. Tijdens deze opleiding heb ik het keuzevak Sportmassage gevolgd. Vanaf toen is mijn interesse voor fysiotherapie eigenlijk opgebloeid. Na mijn CIOS-opleiding heb ik dan ook gekeken naar de opleidingen Gymdocent en Fysiotherapie. Toen heb ik besloten om Fysiotherapie te gaan studeren in Nijmegen.

Na het behalen van mijn bachelor diploma heb ik in 2017 nog een
afgerond.

Het leuke aan fysiotherapie vind ik de verschillende verhalen van mensen. Ik heb in de afgelopen jaren namelijk gemerkt dat iedereen zijn eigen verhaal heeft. Geen een persoon is hetzelfde. Om deze personen te mogen helpen bij het bevorderen van hun beweging en het verhelpen van hun klachten geeft mij een enorm belonend gevoel.

Naast met alleen op het werk met sport bezig te zijn, ben ik hier in mijn vrije tijd ook veel mee bezig. Sporten die ik onder andere beoefen zijn voetbal, tennis en hardlopen. Het meedoen aan goede doelen met sport vind ik erg leuk. Ik doe bijvoorbeeld ook mee aan de

Specialisaties

Artikelen