Hand- en polsklachten

De beste zorg bij hand- en polsklachten!

De beste zorg bij Hand- en polsklachten

Handen zijn essentieel in ons dagelijks leven. Kleine letsels aan handen, polsen en onderarmen kunnen daarom grote problemen veroorzaken bij het uitvoeren van werkzaamheden, hobby’s en dagelijkse handelingen.

Onze Handtherapeuten

Bij onze gespecialiseerde handtherapeuten, Koen en Eef, ben je verzekerd van de beste zorg bij hand- en polsproblemen. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de hand, pols en vingers, en passen behandelingen aan op basis van jouw specifieke behoeften en activiteiten.

Klachten en Behandelingen

Handklachten kunnen variëren van pijn en stijfheid tot krachtverlies en zwelling. Onze handtherapeuten bieden behandelingen op maat, waaronder echografisch onderzoek, shockwave therapie, dry-needling en het maken van spalken op maat. We streven naar het verbeteren van mobiliteit, spierkracht en coördinatie, en bieden zelfs oefeningen op locatie voor jouw specifieke activiteiten.

Specialisaties en Erkenning

Onze handtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Handtherapie en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en keurmerk fysiotherapie. Met specialisaties in neurodynamica en expertise in diverse behandelingstechnieken, bieden wij de hoogste kwaliteit van zorg voor jouw hand- en polsproblemen.

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie en om aan een behandeling te beginnen.

Maak een afspraak

Mogelijke behandelingen

Wij brengen een breed scala aan behandelingen en specialisten samen onder een dak om jouw klachten snel en duurzaam te herstellen.