Schouderklachten

De beste schouderzorg voor jou!

Schouderpijn is een veelvoorkomend probleem dat vaak onnodig lang wordt genegeerd. Bij Knooppunt bieden we gespecialiseerde zorg om je snel van schouderpijn af te helpen. Onze praktijk is aangesloten bij Schoudernetwerk Zuid-Oost Nederland en FysioTopics Nederland, wat staat voor kwalitatieve behandelingen op basis van actuele wetenschappelijke inzichten.

Persoonlijke Aanpak

Onze schouderspecialisten zorgen voor de beste zorg voor je schouderklachten. We begrijpen dat de schoudergordel een complex gebied is en uitgebreid onderzoek vereist. Tijdens de eerste afspraak wordt met moderne methoden de ernst van je klachten vastgesteld, waarna we een persoonlijk behandelplan opstellen.

Behandeling

Onze behandeling omvat hands-on behandelingen, thuisoefeningen, en online begeleiding. We bieden ook aanvullende behandelingen zoals echografie, shockwave en EPTE. Afhankelijk van de ernst van je klachten duurt de behandeling enkele weken tot maanden.

Exclusief Zorgplan Schouderpijn

Het Zorgplan Schouderpijn wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken die lid zijn van FysioTopics Nederland. Dit staat garant voor hoogwaardige zorg op basis van de nieuwste richtlijnen en wetenschappelijke inzichten.

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie en om aan een behandeling te beginnen.

Maak een afspraak

Mogelijke behandelingen

Wij brengen een breed scala aan behandelingen en specialisten samen onder een dak om jouw klachten snel en duurzaam te herstellen.

No items found.