Ouderdomsklachten

Naarmate we ouder worden, ervaren we vaak lichamelijke problemen die onze zelfstandigheid kunnen belemmeren. Vermindering van spierkracht, lenigheid en evenwicht kan een grote impact hebben op onze kwaliteit van leven. Bij Knooppunt bieden onze specialisten op het gebied van ouderenzorg de beste zorg om deze problemen aan te pakken en de zelfstandigheid te bevorderen.

Persoonlijke Aanpak

Onze specialisten zijn volledig gespecialiseerd in ouderenzorg en hebben uitgebreide ervaring in het behandelen van lichamelijke problemen bij ouderen. We streven naar een zo gericht mogelijke behandeling, waarbij we indien mogelijk de behandeling in de praktijk laten plaatsvinden. Als dit niet mogelijk is vanwege de ernst van de situatie, bieden we ook behandelingen aan huis. Tijdens de eerste afspraak wordt middels een gesprek en onderzoek de situatie in kaart gebracht en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld.

Behandeling

We stellen een persoonlijk behandelplan op, waarbij we indien nodig ondersteuning bieden van andere disciplines zoals ergotherapie, logopedie of diëtetiek. De behandeling omvat persoonlijke behandelingen in combinatie met groepstrainingen, afhankelijk van de ernst van de klachten. Deze behandeling kan variëren van enkele weken tot maanden.

Multidisciplinaire Samenwerking

Bij Knooppunt erkennen we het belang van multidisciplinaire samenwerking in de ouderenzorg. Door samen te werken met verschillende disciplines binnen onze praktijk, zoals ergotherapie, logopedie en diëtetiek, zorgen we voor optimale omstandigheden om uw zelfstandigheid te herwinnen in uw thuissituatie.

Veelvoorkomende aandoeningen waarbij ondersteuning van de fysiotherapeut in de ouderenzorg wordt ingeroepen:

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie en om aan een behandeling te beginnen.

Maak een afspraak

Mogelijke behandelingen

Wij brengen een breed scala aan behandelingen en specialisten samen onder een dak om jouw klachten snel en duurzaam te herstellen.