Leefstijlcoaching op maat

6 coachsessies van 30 minuten

Onze gecertificeerde leefstijlcoaches zijn opgeleid om jou te begeleiden bij het maken van positieve veranderingen in jouw leefstijl.

Een leefstijlcoach is waardevol voor jou wanneer je:

  • Een fysiek gezondheidsdoel hebt
  • Een chronische aandoening hebt
  • Je (veel) stress ervaart
  • Je algehele gezondheid wil verbeteren

Onze leefstijlcoaches hebben een holistische benadering. Ze erkennen de onderlinge verbinding van verschillende aspecten in jou leven en moedigen je aan tot groei en ontwikkeling.

Jij bent uniek, daarom is er geen ‘one size fits all’ oplossing maar maakt de leefstijlcoach samen met jou een op maat gemaakt plan. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle gedragsverandering vergroot.

Onze leefstijlcoaches richten zich niet op korte termijn oplossingen maar op nieuwe gezonde gewoontes en deze op de lange termijn te handhaven. Door geleidelijk aanpassingen aan te brengen en werken aan realistische doelstellingen kun jij blijvende veranderingen in je leefstijl maken.

Onze leefstijlcoaches bieden ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces. Jouw persoonlijke leefstijlcoach fungeert als een bron van kennis en inspiratie en help jou om obstakels te overwinnen en gemotiveerd te blijven.

Kortom: De investering in een leefstijlcoach is een cadeau voor je gezondheid, eentje waar jij de rest van je leven plezier van gaat hebben.

Maak kennis met Knooppunt

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van je gezondheid en welzijn.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Jouw specialisten

Maak kennis met onze leefstijl professionals. Met hun expertise en warme benadering staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Robin Verheijen

Leefstijl professional

Ramon Jacobs

Leefstijl professional

Luuk Koenen

Leefstijl professional