Personal training is een individuele trainingsaanpak die volledig is afgestemd op jou.
Het doel van personal training is om jouw specifieke behoeften, doelen en capaciteiten aan te pakken met een op maat gemaakt trainingsprogramma. Hierbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren.

Voor wie is personal training geschikt?

  • Je hebt specifieke doelen en je wil er zeker van zijn dat je trainingsprogramma deze ook ondersteunt.
  • Je hebt nog weinig kennis en ervaring. Ben je nieuw in de fitnesswereld en weet je niet waar je moet beginnen? Een goede techniek is belangrijk! Een personal trainer kan je (de eerste periode) op weg helpen met de juiste oefeningen en bijbehorende techniek.
  • Je hebt weinig motivatie. Heb jij moeite met het volhouden van je trainingsroutine? Een personal trainer is een extra stok achter de deur die er ook zorgt voor aanmoediging en motivatie. Ook op dagen dat jij minder zin hebt.
  • Je hebt specifieke behoefte of beperkingen. Heb jij gezondheidsproblemen of beperkingen dan is het nog belangrijker om een op maat gemaakt programma te hebben dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Een personal trainer zorgt hiervoor.
  • Efficiëntie en tijd. Met een personal trainer kan jij je trainingstijd maximaliseren. De trainer helpt jou effectieve oefeningen te kiezen en de juiste intensiteit en volume toe te passen. Dit kan vooral nuttig zijn als je een druk schema hebt en je tijd in de sportzaal wil optimaliseren.

Personal training bij Knooppunt

Onze personal trainers zijn gespecialiseerd op het gebied van beweging, voeding en algemene gezondheid. Naast de 1-1 trainingsbegeleiding word je indien dit aansluit op je behoefte ook begeleid op je totale leefstijl. Naast beweging dus ook voeding, slaap en mentale gezondheid. Periodiek zal ook de voorgang gecheckt worden zodat we direct waar nodig jouw programma kunnen bijstellen.

Naast de 1-1 training(en) mag je onbeperkt bij ons sporten.

*stel dan wel de eigen trainingen met je personal trainer af.

Maak kennis met Knooppunt

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van je gezondheid en welzijn.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Jouw specialisten

Maak kennis met onze leefstijl professionals. Met hun expertise en warme benadering staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Eric Biemans

Leefstijl professional

Michelle Rijbroek

Leefstijl professional

Dominique Aarts

Leefstijl professional

Robin Verheijen

Leefstijl professional

Ramon Jacobs

Leefstijl professional

Luuk Koenen

Leefstijl professional