Knooppunt Leefstijl programma

Jouw evenwicht in eten, bewegen & mindset

Jouw leefstijl bepaalt grotendeels jouw gezondheid. Dat betekend dat een (kleine) leefstijlaanpassing groot effect heeft op zowel jouw fysieke als mentale gezondheid. Zit je niet lekker in je vel dan is de kans groot dat een aanpassing van jouw leefstijl de oplossing is.
Nou is leefstijl een breed begrip en kunnen onze coaches zich goed voorstellen dat je niet weet waar je zou moeten beginnen. Onze leefstijlcoaches beschikken over een brede kennis en maken jou bewust van jouw huidige gedrag, de gevolgen daarvan en welke verandering nodig is om het door jou gewenste resultaat te behalen. Vervolgens worden er actiepunten opgesteld die jou dichter bij gaan brengen en helpen onze coaches jou om het juiste, gewenste gedrag uit te voeren op een manier die voor jou haalbaar is. Dat is dus geen kant en klare oplossing; iedere persoon, leefstijl en aanpak is uniek.
Investeren in je leefstijl is dus investeren in je gezondheid. En dat is het investeren meer dan waard.

Het leefstijlprogramma van Knooppunt

Bij Knooppunt geloven we dat beweging grote -positieve- impact heeft op je gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. In het leefstijlprogramma wordt daar dan ook veel aandacht aan besteed. Het leefstijlprogramma duurt 12 maanden, tijdens die maanden mag je onbeperkt sporten bij Knooppunt. Om jou op weg te helpen jouw trainingen af te stemmen op jouw fysiek en je doelstelling begin je dit programma met 12 weken personal training. Daarnaast heb je een maandelijks check-up moment met je persoonlijke coach. Tijdens dit moment wordt jouw gedrag onder de loep genomen, en worden er concrete actiepunten opgesteld die jou dichter bij jouw doel gaan brengen. De coachmomenten zijn er om te kijken welk resultaat dit oplevert, hoe jij je voelt en er de komende periode nodig is. Uiteindelijk ben jij degene die jouw leefstijl moet gaan aanpassen, jij bent ook degene die daar de voordelen van gaat merken. Je coach is er om jou bewust te maken van je huidige gedrag en heeft de nodige kennis om jou dichter bij je doel te brengen. Samen gaan jullie een passend plan van aanpak maken.

Wil je alleen aan de slag met je sportdoelen dan bieden wij hiervoor Personal Training en het Knooppunt Fit Programma; trainen in een veilige en verantwoorde (sport)omgeving, onder begeleiding van een Fit coach.

Maak kennis met Knooppunt

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van je gezondheid en welzijn.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Jouw specialisten

Maak kennis met onze leefstijl professionals. Met hun expertise en warme benadering staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Dominique Aarts

Leefstijl professional

Robin Verheijen

Leefstijl professional

Ramon Jacobs

Leefstijl professional

Luuk Koenen

Leefstijl professional