Rugklachten

De beste rugzorg voor jou!

Rugpijn is een veelvoorkomend probleem dat vaak moeilijk te behandelen is. Het kan alledaagse activiteiten bemoeilijken en heeft een aanzienlijke impact op het dagelijks leven. Bij Knooppunt bieden onze rugspecialisten hoogwaardige zorg om rugklachten te verlichten met behulp van de nieuwste wetenschappelijk bewezen methoden. Of we leren je om beter om te gaan met aanhoudende rugproblemen. Onze praktijk is aangesloten bij Rugnetwerk Zuid-Oost Nederland en FysioTopics Nederland, wat staat voor de hoogste kwaliteit van zorg.

Persoonlijke Benadering

Bij onze rugspecialisten ben je verzekerd van persoonlijke zorg voor je rugklachten. Onze behandeling is maatwerk en begint direct bij je aanmelding. Tijdens de eerste afspraak wordt met behulp van moderne methoden de ernst van je klachten bepaald, waarna we samen met jou een behandelplan opstellen.

Behandeling

Ons behandelplan is specifiek ontwikkeld voor lage rugpijn en omvat een combinatie van persoonlijke behandelingen, groepstrainingen en online begeleiding. Afhankelijk van de ernst van je klachten kan de behandeling enkele weken tot maanden duren.

Exclusief Zorgplan Rugpijn

Het Zorgplan Rugpijn, ontwikkeld door professionals, wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken die lid zijn van FysioTopics Nederland. Dit staat garant voor hoogwaardige zorg op basis van actuele wetenschappelijke inzichten en landelijke richtlijnen.

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie en om aan een behandeling te beginnen.

Maak een afspraak

Mogelijke behandelingen

Wij brengen een breed scala aan behandelingen en specialisten samen onder een dak om jouw klachten snel en duurzaam te herstellen.

No items found.