Knooppunt Fit programma

Verantwoord sporten onder begeleiding van een FITcoach

Het Knooppunt Fit programma bieden we aan in onze praktijken in Baarlo en Venray.
Onbeperkt sporten in een veilige en verantwoorde (sport)omgeving, onder begeleiding van een gediplomeerde Fit coach.

Met hulp van onze professionals kun jij je doelstellingen realiseren door middel van een gericht trainingsprogramma. De vorderingen worden bijgehouden door op regelmatige basis een testmoment in te bouwen.

Bij Knooppunt streven we naar de beste kwaliteit en begeleiding daarom werken we in Baarlo onder andere met de slimme krachtcirkel van  eGym in combinatie met efle-xx mobiliteitstraining en in Venray met het Biocircuit.

Onze sporters kunnen sporten tijdens vrije uren maar ook tijdens begeleide uren. Tijdens zo’n begeleid uur wordt er afgesloten met 10 minuten gezamenlijke oefeningen voor degene die willen.

Wil jij graag fysiek uitgedaagd worden? Dan is een circuit training van Knooppunt iets voor jou! Op verschillende momenten in de week geven wij een circuit training dat iedere maand weer anders is. Jezelf iedere keer weer opnieuw uitdagen en verschillende spiergroepen aan het werk zetten.

Maak kennis met Knooppunt

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van je gezondheid en welzijn.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Jouw specialisten

Maak kennis met onze leefstijl professionals. Met hun expertise en warme benadering staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Eric Biemans

Leefstijl professional

Michelle Rijbroek

Leefstijl professional

Dominique Aarts

Leefstijl professional

Robin Verheijen

Leefstijl professional

Ramon Jacobs

Leefstijl professional

Jelle van Benthem

Leefstijl professional

Luuk Koenen

Leefstijl professional

Demi Evers

Leefstijl professional

Simone Gerrits

Fysiotherapeut