Nekklachten

De beste nekzorg voor jou!

Nekpijn kan je bewegingsvrijheid belemmeren en dagelijkse activiteiten zoals wandelen, fietsen en autorijden bemoeilijken. Het kan plotseling ontstaan door een verkeerde beweging of geleidelijk erger worden. Nekklachten gaan vaak gepaard met hoofdpijn en duizeligheid en kunnen uitstralen naar andere delen van het lichaam. Knooppunt biedt gespecialiseerde zorg en helpt je snel van je nekklachten af met behulp van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en zorgplannen.

Persoonlijke Benadering

Bij Knooppunt ben je verzekerd van persoonlijke zorg voor je nekklachten. Onze behandeling begint met een uitgebreid therapeutisch onderzoek om de ernst en aard van je nekpijn te beoordelen. We nemen de tijd om je klachten te begrijpen en stellen een behandelplan op maat op, waarbij we voortdurend je vooruitgang monitoren en de behandeling aanpassen indien nodig.

Behandelingen

Onze behandeling omvat een combinatie van manuele therapie, oefentherapie en online begeleiding via onze eigen app. Onze nekspecialisten passen een breed scala aan behandelmethoden toe, zodat we voor elke nekklacht een passende aanpak hebben. Afhankelijk van de ernst van je klachten kan de behandeling enkele weken tot maanden duren.

Exclusief Zorgplan Nekpijn

Het Zorgplan Nekpijn, ontwikkeld door professionals, wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken die lid zijn van FysioTopics. Dit zorgplan staat garant voor hoogwaardige zorg op basis van landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.

Last van je nek

Kies voor Knooppunt voor effectieve behandelingen en een snelle verlichting van je nekklachten. Maak direct een afspraak voor een persoonlijke aanpak voor jouw Nekklachteten

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie en om aan een behandeling te beginnen.

Maak een afspraak

Mogelijke behandelingen

Wij brengen een breed scala aan behandelingen en specialisten samen onder een dak om jouw klachten snel en duurzaam te herstellen.