Joost Nabben

Fysiotherapeut

Ik ben Joost Nabben en ben geboren en getogen in Venlo. In 2003 heb ik samen met Jan Verbiesen Knooppunt Centrum voor Gezondheid opgericht, omdat wij ambities hadden om voor onszelf te beginnen in Nederland.

In 1997 waren we in Duitsland al gestart met de praktijk en we wilden de uitdaging aangaan om onze visie ook om te zetten naar een mooi concept in Nederland. Hier zijn we toen vanaf dag 1 gestart met multidisciplinair werken.

Na de basisschool ben ik naar het Thomas College in Venlo gegaan, waarna ik Fysiotherapie ben gaan studeren in Nijmegen. Na het succesvol afronden van de opleiding Fysiotherapie ben ik mij steeds verder gaan specialiseren. Zo heb ik onder andere een master in Manuele Therapie afgerond.  Ik heb altijd al affiniteit met het menselijke lichaam en het bewegen ervan gehad.

Het mooie aan het vak fysiotherapie vind ik dat je continue blijft leren. Daarnaast vind ik het leuk om met nieuwe innoverende technologieën en technieken bezig te zijn. Maar het mooiste blijft toch om samen met de patiënt aan het hersteldoel te werken. Wanneer dit doel dan wordt bereikt geeft mij dit een enorm voldaan gevoel.  

Naast fysiotherapie vind ik het leuk om te fitnessen en te golfen. Ook houdt onze hond mij fit. Ik wandel namelijk regelmatig in en rondom de bossen in Venlo.

Ten slotte ben ik een trotse vader van vier prachtige kinderen.

Specialisaties

Artikelen

No items found.