Manuele therapie

Bewegen zonder last van (chronische) klachten

Onze manuele therapie is bestemd voor cliënten met bewegingsklachten. Deze therapie wordt bij uitstek gebruikt voor chronische klachten, pijn in de rug of nek en voor chronische pijn in heup, been, schouder, arm of hoofd. Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten. Anderzijds verbetert de manueel therapeut ook je houding en bewegingen. Zo kunnen we chronische pijn in de rug of in de nek voorkomen en het verstoorde evenwicht verhelpen.

De manueel therapeut past een aantal specifieke technieken toe om jouw gewrichten beter te laten functioneren, houding en bewegingen te verbeteren en om de chronische pijn in de rug of nek te verminderen. Je merkt de effecten van manuele therapie vaak direct: meer bewegingsvrijheid en minder chronische pijn in nek of rug. Tijdens de manuele therapie bewegen we jouw gewrichten op een zachte, subtiele manier en vrijwel zonder pijn, eventueel gevolgd door een manipulatie.

Bezoek ons in Baarlo, Venray of Venlo.

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie en om aan een behandeling te beginnen.

Maak een afspraak

Jouw specialisten

Maak kennis met onze fantastische therapeuten. Met hun expertise en warme benadering staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Ward Stroucken

Fysiotherapeut

Wilco Pédéhour - de Wit

Fysiotherapeut

Tom Janssen

Fysiotherapeut

Simone Gerrits

Fysiotherapeut

Joris Luijten

Fysiotherapeut

Joost Nabben

Fysiotherapeut

Hélène Coumans

Fysiotherapeut

Aniek Vestjens

Fysiotherapeut