Dry needling

Zorgeloos leven zonder spierpijn

Onze gekwalificeerde en erkende therapeuten maken gebruik van de modernste technieken om spierpijn te behandelen. Een van die methodes is dry needling waarbij door middel van specifieke technieken met ‘droge’ acupunctuurnaalden spieren aangeprikt worden om deze snel en langdurig te laten ontspannen. Daardoor verdwijnen je klachten bij bepaalde houdingen en bewegingen.

Dry needling werkt met specifieke punten (triggerpoints). Dat zijn ‘knopen’ in de spieren die de pijn veroorzaken.

Voor wie is dry needling zinvol?

Spierpijn is een vaak voorkomend probleem en kan vele oorzaken hebben. Zo kan spierpijn ontstaan door langdurige overbelasting van bijvoorbeeld de arm, schouder en/of nek, door overmatig computergebruik (RSI, CANS), door sportblessures of door beschadiging van weefsel (meniscus, hernia). Zelfs psychologische factoren als stress en depressie kunnen een rol spelen, net als slaaptekort of te weinig beweging (bijvoorbeeld door gips). De spierpijn kan soms zo hevig zijn dat specialistische behandeling noodzakelijk is. Dry needling is een vorm van fysiotherapie die je van de pijn af kan helpen.

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie en om aan een behandeling te beginnen.

Maak een afspraak

Jouw specialisten

Maak kennis met onze fantastische therapeuten. Met hun expertise en warme benadering staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Ward Stroucken

Fysiotherapeut

Tom Janssen

Fysiotherapeut

Simone Gerrits

Fysiotherapeut

Joris Luijten

Fysiotherapeut

Koen van de Ven

Fysiotherapeut

Joost Nabben

Fysiotherapeut

Hélène Coumans

Fysiotherapeut