Het is tijd voor meer privétijd!

24/4/2022

Voor mede-eigenaar en directeur Jan Verbiesen van Knooppunt Centrum voor Gezondheid is de tijd gekomen om meer tijd privé door te gaan brengen. Hij heeft dan ook per 1 januari zijn aandelen en directeurstaken aan zijn mede-eigenaar en directeur Joost Nabben overgedragen. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat Joost en zijn team mijn taken goed kunnen overnemen en ondersteun ze uiteraard waar wenselijk. Ook zal ik in ieder geval tot het einde van dit jaar zo’n 3 dagen per week aan Knooppunt verbonden blijven als fysiotherapeut en opleider.

“TROTS!”

Ik kijk met een fijn en trots gevoel terug op mijn enerverende jaren binnen Knooppunt. Met ons 2-en begonnen en nu met een fijn team van zo’n 50 collega’s verspreid over 3 vestigingen in Nederland en 1 in Duitsland. Ik kan niet anders dan daar trots op terug te kijken en ook met veel plezier mijn nieuwe levensfase tegemoet te zien.

Uiteraard een GROOT DANKJEWEL voor alle fijne collega’s, patiënten en leveranciers die al die jaren met mij en ons zijn meegelopen en een BEDANKT naar mijn compagnon Joost dat we deze weg zo samen hebben mogen starten en op deze wijze ook kunnen gaan afronden.

“Maar…ik ben er voorlopig nog en hoop jullie nog in een van onze vestigingen persoonlijk de hand te mogen schudden”

Deel dit bericht

Over de auteur