Het kiezen van een zorgverzekering

Zie jij door de aanvullende verzekeringen voor fysiotherapie het bos niet meer? Wij helpen je graag.

14/12/2022

Aanvullende verzekering kiezen fysiotherapie

We krijgen veel vragen over de aanvullende verzekering voor fysiotherapie voor 2023. Om je hierbij te helpen dit nieuwsbericht om je van goede informatie te voorzien.

De afgelopen jaren zijn de aanvullende verzekeringen voor fysiotherapie behoorlijk aangepast (lees veranderd en uitgekleed). We adviseren iedereen om goed naar je verzekering te kijken, ook als voor jou de kosten hetzelfde blijven wil dit niet zeggen dat je verzekering hetzelfde blijft. De kosten, vergoedingen en keuzevrijheid is voor iedere verzekering anders. Via Independer of Zorgwijzer kun je zelf eenvoudig een vergelijking maken.

Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van HollandZorg, SallandZorg en ZorgDirect (voor fysiotherapie). Voor Ergotherapie hebben we contracten afgesloten met alle zorgverzekersaars.

Indien je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent, krijg je een nota van ons.

Wel of niet verzekeren voor fysiotherapie?

Het tarief voor een behandeling fysiotherapie wordt in 2023 € 44,00
Je kunt ervoor kiezen om je hiervoor te verzekeren of om deze zelf te betalen. Al onze tarieven per 1 januari 2023 zijn hier te vinden op de website.

Kies je ervoor om je niet te verzekeren voor fysiotherapie dan hebben wij een interessant aanbod voor je: Knooppunt biedt een beweegprogramma aan dat onbeperkt sporten en 8 fysiotherapie behandelingen per jaar combineert. Wil jij meer informatie dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking.

Als je het contactformulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht

Over de auteur