Kleine maar belangrijke aanpassing

3/1/2024

Knooppunt blijft Knooppunt

Met een kleine maar betekenisvolle verandering. Onze ondertitel is namelijk aangepast naar ‘Leefstijl & Bewegen’. We geloven dat deze kleine verandering beter weerspiegelt waar we voor staan en hoe we onze zorg benaderen.

Bij Knooppunt streven we naar meer dan alleen het verhelpen van bestaande klachten. We zijn ervan overtuigd dat de beste zorg niet ophoudt na het behandelen van symptomen, maar begint bij het voorkomen van nieuwe klachten. Onze vernieuwde ondertitel weerspiegelt deze visie en benadrukt onze toewijding aan holistische gezondheidszorg.

Wij zijn trots op onze praktijk en ons team van Fysiotherapeuten maar Knooppunt is nog meer dan dat. We hebben verschillende disciplines waaronder Fysiotherapeuten, Ergotherapeuten, Oefentherapeuten, Leefstijlcoaches en Fitcoaches die samenwerken om uitgebreide leefstijl- en gezondheidstrajecten aan te bieden. Onze zorg gaat verder dan de behandelruimtes, we geloven dat gezondheid begint met het begrijpen en omarmen van een gezonde leefstijl.

Dat is ook de reden dat wij een eigen beweegzaal hebben. In onze beweegzaal kan iedereen sporten, ook als je niet onder behandeling bent bij een van onze specialisten. We moedigen een actieve leefstijl aan en bieden jou de ruimte waar je kan werken aan je fysieke welzijn.

We nodigen je graag uit om te ontdekken wat onze focus op Leefstijl & Bewegen voor jou kan betekenen. Of je nu zoekt naar een behandeling voor je blessure, preventieve zorg, leefstijladvies, of een plek om actief te bewegen. Bij Knooppunt staat een team voor je klaar om jou te ondersteunen op jouw pad naar welzijn.

Samen streven wij naar een gezonde(re) toekomst.

Deel dit bericht

Over de auteur