Let's Move For a Better World Challenge 2024

21/2/2024

Gezondheidstechnisch gaat de wereld de verkeerde kant op. Er is een gevaarlijke trend gaande. Gaan ‘we’ zo door dan zullen er tegen 2030 wereldwijd 1 op de 2 mensen overgewicht of obesitas hebben. Waarom dat zo vervelend is? Dat overgewicht brengt dan ook zo’n 500 miljoen nieuwe gevallen van chronische ziekte met zich mee. Voornamelijk hypertensie en depressies. Deze chronische ziekten zijn voornamelijk toe te schrijven aan inactiviteit. Met andere woorden: Kom in beweging om de wereld weer mooier en gezonder te maken.

Met de Let’s MOVE for a Better World hopen we deze vervelende trend te stoppen en zelfs om te keren.
Van 12 t/m 27 maart wordt bewegen extra beloond door technogym. Dat is de leverancier van (het merendeel van) onze apparatuur.

Wanneer je de app van technogym download en een account aanmaakt voor Knooppunt Baarlo of Knooppunt Venray en meedoet aan de challenge worden jouw MOVES in deze periode gedoneerd aan een goed doel.
Het goede doel dat wij voor dit jaar gekozen hebben zijn de basisscholen van Baarlo en Venray. Namens technogym mogen we hun een pakket met sport materiaal aanbieden. Wat ons betreft kan voldoende beweging en een gezonde leefstijl namelijk niet vroeg genoeg beginnen. Dat stimuleren we graag.
Die basisscholen kunnen we pas blij maken wanneer we samen minimaal 1 MILJOEN MOVES verzameld hebben. Per miljoen* moves mogen we zo’n pakket schenken.

Help jij ons naar de miljoen?

Zowel in Baarlo als in Venray gaan we bewegen voor die miljoen! Moves kun je verzamelen op alle technogym apparatuur, trainingen uit de technogym app en buitentrainingen waarbij je jouw hartslag -bijvoorbeeld met je horloge- kunt koppelen aan de technogym app.
Ook met een wandeling buiten kun je moves verzamelen. Iedereen kan dus mee helpen aan die 1 MILJOEN.

Download hier de app voor Baarlo of voor Venray
Jouw MOVES tellen pas mee wanneer je je ook aanmeld voor de Let’s move for a Better World challenge.

*Per locatie kunnen we maximaal 3 pakketen schenken. Dan moeten we per locatie 3 MILJOEN moves verzameld hebben.


Wij vinden 1 Miljoen moves per locatie al een hele uitdaging en we zijn benieuwd of we deze prestatie met z’n alle kunnen neerzetten. Help jij ons mee?

Deel dit bericht

Over de auteur